Terug naar de actiepagina
een oplossing voor elk vraagstuk een oplossing voor elk vraagstuk

Een oplossing voor
elk vraagstuk

WORDPRESS, STATAMIC, PRESTASHOP

OF TOCH EEN MAATWERK OPLOSSING?

Heb jij een Wordpress website en wil je deze weer een frisse uitstraling geven? Hou je liever je bestaande website maar wil je deze laten ombouwen naar een ander content management systeem (CMS) voor betere prestaties? Of ben je van plan tickets te verkopen voor een event?

 

Het maakt in principe niet uit wat het is, wij vinden voor elk probleem een geschikte oplossing. Zo kunnen wij snel websites live hebben met een van onze (custom) templates, gebruik maken van een gebruiksvriendelijk CMS systeem mét automatische backups of een gehele maatwerk oplossing bedenken en realiseren voor jouw unieke vraagstuk.

Onze CMS system; Statamic,wordpress,prestashop,evolution Onze CMS system; Statamic,wordpress,prestashop,evolution

DE VOORDELEN VAN EEN WEBSITE

IN HET STATAMIC CMS

Naast het bekende Wordpress zijn er talloze andere systemen waar je gebruik van kan maken. Ons oog is specifiek gevallen op Statamic. Statamic is gebouwd op het bekende Laravel framework, iets waar duizenden programmeurs samen aan werken om te verbeteren en te beveiligen. Het voordeel hiervan is dat het systeem op allerlei manieren uit te breiden is, veilig is en bovendien erg snel is.

 

Ook heeft Statamic een geweldige integratie met Github, dit is een platform waar code bewaard word in verschillende versies (versiebeheer). Op deze manier is er altijd een backup beschikbaar, en mocht er iets fout gegaan zijn is een oude versie binnen secondes terug gezet. En omdat Statamic een zogenoemd 'flat file system' is, betekend het dat het werkt zonder dat er een database nodig is!

OP EEN RIJ


  • Versiebeheer: Alles word opgeslagen in een centraal punt.
  • Snel: Door optimale caching kan content snel weergeven worden.
  • Stabiel: Door het Laravel framework waar duizenden programmeurs aan werken.
  • Veilig: Geen database, de laatste PHP versie en veel updates.

SNEL JE WEBSITE LIVE

MET EEN VAN ONZE CUSTOM TEMPLATES

Kun je niet wachten om je site live te hebben, heb je een iets kleiner budget of wil je gewoon een sterke online aanwezigheid en verder niets? Onze custom templates gemaakt in het Evolution CMS zorgen ervoor dat je in een mum van tijd een mooi online visitekaartje hebt staan.

 

Het CMS zit zo in elkaar dat je zelf gemakkelijk pagina's kan aanmaken en wijzigen met blokken gestyled in jouw huisstijl. Natuurlijk doen wij de eerste opzet!

Het evolution CMS systeem weergeven op een laptop Het evolution CMS systeem weergeven op een laptop
Het Attendize ticket systeem weergeven op een laptop Het Attendize ticket systeem weergeven op een laptop

MAATWERK DAT

GEWOON WERKT

Heb jij een bepaald idee dat niet in een standaard Wordpress, Evolution of Statamic installatie past? Denk bijvoorbeeld aan een site om tickets te verkopen die je vervolgens kan scannen met je telefoon. Een webshop met API koppeling zodat je via meerdere kanalen kan verkopen of een andere webapplicatie. Wij gaan voor je aan de slag om de perfecte oplossing te zoeken.

 

Neem contact met ons op en maak een afspraak om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

WORDT BETER GEVONDEN

MET SEA EN SEO

Benieuwd of de website van jouw organisatie nog voldoet aan de richtlijnen van tegenwoordig? Of wil je weten wat wij (náást alle technische implementaties) nog meer doen om jouw website boven aan in google te krijgen?

Organisch hoger komen in google Organisch hoger komen in google

Met ons sparren?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!