Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops

Speel ook online weer mee

Is jouw website qua uitstraling en techniek nog van deze tijd? Levert hij genoeg aanvragen of verkopen op, en ben je goed vindbaar via Google? Is jouw website goed te bekijken op een mobiele telefoon of tablet? 

Lees hieronder op welke manieren wij jou kunnen ontzorgen of kijk hier wat voor oplossingen wij hebben voor jouw vraagstuk.

Wij ontzorgen je volledig

Alles onder één dak

Het ontwikkelen en beheren van websites en webshops is onze expertise. Van ontwerpen, bouwen en optimaliseren tot aan de hosting. Zo wordt jouw bedrijf of organisatie weer helemaal klaar voor de toekomst.

Van klein tot groot

Van een digitaal visitekaartje tot uitgebreide websites. Complexe informatie vertalen we naar overzichtelijke pagina’s. Functies zoals een fotoboek, nieuws of blog pagina's, Google Maps, contact- of reserveringsformulieren zijn eenvoudig te implementeren. Ook meer complexere functies zoals het tonen van een vastgoed- of autoaanbod, lease berekeningen of afsprakenplanner kunnen wij geheel verzorgen.

Custom made design, op maat ontworpen

Bij het ontwikkelen van een website maken wij een design op maat. Ons ontwerp is gericht op jouw doelgroep en sluit naadloos aan op de uitstraling van jouw organisatie. Dit zorgt ervoor zorgt dat alle websites uit ons portfolio uniek zijn.

Iedere website wordt ontworpen voor een specifieke gebruiker. Het is daarom belangrijk dat hij niet alleen visueel aanspreekt maar ook gebruiksvriendelijk is. Het einddoel van de website zoals informatie geven, een offerte aanvraag of directe verkoop moet makkelijk behaald kunnen worden door de eindgebruiker. 

Het ontwerp wordt tijdens deze fase gefinetuned tot een definitief ontwerp. Hierna beginnen we met het bouwen van de website.

Implementatie van de website

Gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst

Na de ontwerpfase gaan onze developers aan de slag met het design en realiseren ze de werkende interactieve website. Met een goed framework als basis en gebruik makend van de nieuwste technieken is de website helemaal klaar voor de toekomst.

Websites worden op steeds meer verschillende schermformaten bekeken. Al onze websites bieden op ieder formaat, van telefoon tot aan een groot desktopscherm, een zelfde gebruiksvriendelijke ervaring. Geen gebruiker zal de website dus om technische redenen verlaten.

Content creatie en plaatsen in de website

Alle teksten en beelden op de juiste plaats

Wij plaatsen alle door jou aangeleverde content op je nieuwe website. Waar nodig bewerken we teksten of afbeeldingen om de best mogelijke kwaliteit en paginasnelheid te behalen. We denken mee met de strategische plaatsing van content, zodat de bezoeker de gewenste informatie zo makkelijk mogelijk kan vinden.

Heb je nog geen content voor jouw nieuwe website of is alles redelijk gedateerd? Wij helpen je met de volledige productie van pakkende teksten en professionele foto's. Zoals portretten, productfoto's, bedrijfsfotografie en interieurs of van bouw- en vastgoedprojecten.

Hoger komen in Google met zoekmachine optimalisatie

Trek de juiste bezoekers met SEO en SEA

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat een website zo geoptimaliseerd wordt dat deze goed vindbaar is in Google. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat websites een betere 'Google ranking' krijgen en hierdoor hoger in de zoekresultaten terecht komen.

Met SEA zetten we in op betaalde trefwoorden binnen Google Ads en promoten we jouw website ook in het Google Display Netwerk. Hiermee zal een hogere positie gekocht worden. Dit is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden.

Websitebeheer, gemakkelijk zelf of door ons

Een website maken is één, maar het up-to-date houden van content is net zo belangrijk. Enerzijds om je doelgroep te blijven informeren, maar ook om hoger te komen in zoekmachines. Zij hechten namelijk veel waarde aan een originele website die up-to-date is.

Voor de implementatie van onze websites gebruiken we een van onze gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen (CMS). Je hoeft dus niet technisch onderlegd te zijn om de content van jouw website zelf te kunnen aanpassen. Lukt het toch niet helemaal? Dan helpt onze technische support je verder.

Als ondernemer is tijdgebrek een veel voorkomend probleem en schiet het beheren van de website er vaak bij in. Wij kunnen je ook geheel ontzorgen met het beheer van de content op je website.