Maatwerk oplossingen, interactieve elementen en automatiseringen

Een beetje leven in de brouwerij brengen op jouw website? Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor jouw usecase. Van interactieve Google Maps in jouw huisstijl tot volledige systemen om bijvoorbeeld mailings mee te creëren.


Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een programma dat in de browser werkt. Zie het als "software in de cloud", beschikbaar op elk apparaat met een internetverbinding. Over het algemeen zijn webapplicaties een stuk complexer dan een normale website. Waar websites qua data alleen gebruik maken van tekst en afbeeldingen kunnen webapplicaties gebruik maken van meer informatie zoals gebruikersaccounts en koppelingen die actuele files of beursprijzen kunnen laten zien.

Wat voorbeelden

  • Reserveringssystemen

  • Webshops met complex bestelproces

  • API koppelingen

  • Configurator voor allerlei producten

  • Webportalen

Interactieve maps

De standaard Google Maps kennen we allemaal. Om er een beetje uit te springen werken wij met de Javascript API van Google Maps. Hiermee kunnen we het uiterlijk van de widget bepalen en extra functionaliteit toevoegen. Zo zouden we met GPS-coördinaten bijvoorbeeld een live locatie kunnen laten zien.

Koppeling met CRM

We hebben diverse plugins ontwikkeld voor het Statamic CMS waar wij in werken. Zo kunnen wij realtime informatie ophalen uit systemen voor onder andere makelaars en autodealers. Ben jij op zoek naar een koppeling met jouw Realworks, Pararius of Hexon doorlinken voorraad? Dan hoef je niet verder te zoeken. We kunnen jouw dealer- of makelaarswebsite vormgeven hoe jij dat wilt. Zonder dat we vast zitten aan bestaande templates.

Financiële Calculator

Voor BMW dealer Hans Severs hebben wij een financiële calculator geïmplementeerd. Deze kan met behulp van een API gegevens opvragen over bepaalde rentetarieven. In combinatie met de gegevens die al op de site beschikbaar zijn worden zo de geschatte maandlasten berekent. Dit zorgt ervoor dat een potentiële klant de pagina niet hoeft te verlaten mocht hij geïnteresseerd zijn in het leasen van een auto. En het zorgt voor minder telefonische vragen omdat mensen gemakkelijk zelf een schatting kunnen maken.