Terug naar de actiepagina
Webapplicaties bij Esens Design Webapplicaties bij Esens Design

WEB
APPLICATIES

MAATWERK OPLOSSINGEN

INTERACTIEVE ELEMENTEN EN AUTOMATISERINGEN

Een beetje leven in de brouwerij brengen op jouw website? Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen voor jouw usecase. Van interactieve Google Maps in jouw huisstijl tot volledige systemen om bijvoorbeeld mailings mee te creëren.

illustratie van code op een laptop illustratie van code op een laptop

WAT IS EEN

WEBAPPLICATIE?

Een webapplicatie is een programma dat in de browser werkt. Zie het als "software in de cloud", beschikbaar op elk apparaat met een internetverbinding. Over het algemeen zijn webapplicaties een stuk complexer dan een normale website. Waar websites qua data alleen gebruik maken van tekst en afbeeldingen kunnen webapplicaties gebruik maken van meer informatie zoals gebruikersaccounts en koppelingen die actuele files of beursprijzen kunnen laten zien.Wat voorbeelden

  • Reserveringssystemen
  • Webshops met complex bestelproces
  • API Koppelingen
  • Configurators voor allerlei producten
  • Webportalen

INTERACTIEVE MAPS


De standaard Google Maps kennen we allemaal. Om er een beetje uit te springen werken wij met de Javascript API van Google Maps. Hiermee kunnen we het uiterlijk van de widget bepalen en extra functionaliteit toevoegen. Zo zouden we met GPS-coördinaten bijvoorbeeld een live locatie kunnen laten zien.

Google maps in de huisstijl van lablab Google maps in de huisstijl van lablab
Interactieve google maps Interactieve google maps
TAFEL RESERVERINGSWIDGET

RESERVERINGSWIDGET


Op de website van Pizze Pronto hebben wij een widget geplaatst waar mensen een datum en bijbehorende tijd kunnen kiezen en zo een tafel kunnen reserveren. Omdat merendeel van de code door onze developers is geschreven was de widget goed aan te passen naar de huidige omstandigheden. Zo zijn er al meerdere wijzigingen geweest in tijdsblokken en openingstijden.

FINANCIËLE CALCULATOR


Voor BMW dealer Hans Severs hebben wij een financiële calculator geïmplementeerd. Deze kan met behulp van een API gegevens opvragen over bepaalde rentetarieven. In combinatie met de gegevens die al op de site beschikbaar zijn worden zo de geschatte maandlasten berekent. Dit zorgt ervoor dat een potentiële klant de pagina niet hoeft te verlaten mocht hij geïnteresseerd zijn in het leasen van een auto. En het zorgt voor minder telefonische vragen omdat mensen gemakkelijk zelf een schatting kunnen maken.

Financiële calculator widget voor de automotive. Financiële calculator widget voor de automotive.

Webshop en/of website nodig?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!