BOVENAAN IN GOOGLE

MET ESENS SEA + SEO.

Je hebt een prachtig product of dienst en wil deze aan de man brengen. Hoe doe je dat? De wereld wordt steeds digitaler. Google is het meest gebruikte platform om producten en bedrijven te zoeken. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn.

Ben je op zoek naar een partner die jouw online aanwezigheid naar een NEXT LEVEL kan tillen? Ons SEA-SEO team is gespecialiseerd in het creëren van doelgerichte advertentiecampagnes en het optimaliseren met relevante zoekwoorden. We halen het uiterste uit jouw budget en zorgen ervoor dat jouw bedrijf door de juiste mensen online goed gevonden wordt.

Laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau brengen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google. SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google.

ONZE AANPAK

 • 1. Kennismaking

  Tijdens onze kennismaking leren we je bedrijf en de markt waar je in opereert kennen. Ben je bijvoorbeeld al een aardige speler, of juist een starter in een niche-markt met veel potentie?

   

  In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart. We bespreken je huidige positie in de markt, en waar je naartoe wilt. Wie zijn je concurrenten en waar wil je op gevonden worden, of juist niet?

 • 2. Analyse

  Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn.

   

  Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we je doelgroep; waarop zoeken ze om je product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken?

   

  Ook de online vindbaarheid van je concurrenten nemen we mee in onze analyse.

 • 3. Plan van aanpak

  Tijdens deze fase bepalen we de strategie waarmee we de campagne gaan starten. Waar gaan we uiteindelijk écht op inzetten om de doelen te bereiken?

   

  We bepalen de juiste zoekwoorden en biedstrategie, zodat jouw budget bij de start zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Het kan hier ook voorkomen dat we naast een zoekcampagne bijvoorbeeld ook een remarketingcampagne adviseren.

   

  Dit komt allemaal samen in een presentatie, zodat je op de hoogte bent van alle ins en outs van de campagne.

 • 4. Implementatie

  Aan de hand van de besproken strategie richten we de campagne in. We maken verschillende Google Ads advertenties aan die de unieke verkooppunten van jouw bedrijf promoten en de doelgroep aan zullen spreken.

   

  Zo staat de advertentie niet alleen bovenaan, maar wordt er ook op geklikt. We voegen daarnaast elementen aan de website toe, zodat we elke aanvraag goed kunnen meten.

 • 5. Optimaliseren

  Nu je website meer bezoekers heeft, is het tijd om hun gedrag te analyseren. Je wilt natuurlijk het beste resultaat voor het advertentiebudget dat je uitgeeft.

   

  Door middel van gebruikersdata meten we o.a. welke zoekwoorden het meeste resultaat opleveren. We zien bijvoorbeeld welke pagina het grootste doorklikpercentage heeft.

   

  Met deze data sturen we de campagne bij. Het komt dan aan op details; een kopregel van een advertentie of de locatie van een knop kan zomaar het verschil maken.

JOUW WEBSITE IN ÉÉN DAG

OP DE EERSTE PAGINA VAN GOOGLE

ADVERTEREN OP GOOGLE MET ONZE SEA-CAMPAGNE


Het is belangrijk om het juiste publiek aan te trekken. SEA is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden. Bij de start sta je meteen bovenaan.

Illustratie van een laptop met Google logo's Illustratie van een laptop met Google logo's

DE JUISTE ZOEKWOORDEN EN STRATEGIE

Met SEA promoten we jouw website met betaalde trefwoorden binnen Google. Hiermee wordt een hogere positie gekocht. Het budget wordt per dag en zoekwoord bepaald. In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart en kiezen we een geschikte biedstrategie. Het bepalen van de juiste zoekwoorden is hierbij essenstieel. Waar wil je op gevonden worden, of juist niet?

 

DE JUISTE DOELGROEP

Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we je doelgroep; waarop zoeken ze om jouw product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken? Samen kiezen we de juiste zoekwoorden waarop we de advertenties tonen.

 

ZIT JE IN EEN NICHE-MARKT?

Heb je een uniek of specifiek product of dienst? Dan leent jouw bedrijf zich uitstekend voor SEA, omdat er dan gerichte zoekwoorden ingesteld worden en er weinig concurrentie is. Hierdoor kan je met een laag advertentiebudget toch een groot bereik behalen.

WAAROM KIEZEN VOOR SEA?

 

 • Vandaag nog bovenaan in Google

 • Online beter zichtbaar voor het juiste publiek

 • Je betaalt voor bezoekers die gericht op zoek zijn naar jouw product of dienst

 • Door het inzetten van advertenties wordt ook de zichtbaarheid van jouw merk verhoogd

 • De campagne wordt voortdurend bijgestuurd om de juiste bezoekers te trekken

 • Nadat je stopt met de campagne sta je niet meer bij de bovenste resultaten in Google

 • Advertentiekosten

INTERESSE? KOM SPARREN!

Met mijn SEA campagne ben ik nu ook vindbaar in Duitsland!
Bob Avezaat (ATS-Trading)

KOM HOGER IN GOOGLE MET

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

INVESTEER IN JOUW WEBSITE VOOR DE LANGE TERMIJN


SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, dat deze zonder advertentiekosten goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt jouw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten. 

 

WEBSITE OPTIMALISATIE
We optimaliseren je hele website en zorgen er continu voor dat deze aan de steeds veranderende eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij jouw website steeds verder perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

 

RELEVANTE CONTENT
Google vind het belangrijk dat een gebruiker, bij zijn zoekterm, de meest relevante website voorgesteld krijgt. Jouw website moet een antwoord geven op zijn of haar vraag. Daarom is de content (alle teksten en beelden) op jouw website enorm belangrijk. Hier adviseren we je in en met het maken ervan kunnen we je geheel ontzorgen.

WAAROM KIEZEN VOOR SEO?


 • Kom hoger in Google door het technisch verbeteren van je website

 

 • Wij ontzorgen je met betere content zoals teksten en beelden

 

 • Geen advertentiekosten

 

 • Een goede investering voor de lange termijn

 

 • Je website staat niet meteen bij de bovenste resultaten van Google

 

 • De campagne is niet conversiegericht

 

 • Je komt niet gegarandeerd bij de bovenste resultaten met je gewenste zoekwoord

 

DOE DE GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd of de website van jouw organisatie nog voldoet aan de richtlijnen van tegenwoordig?

 

Vraag de gratis website scan van Esens Design aan en je ontvangt van ons vrijblijvend persoonlijk advies.

RUIME KENNIS IN HUIS

ALS GOOGLE PARTNER

Onze SEO en SEA experts hebben ruime kennis in huis door meerdere jaren ervaring en behaalde certificaten, uitgegeven door Google zelf.

 

Daarnaast mogen wij met trots zeggen dat we Google partner zijn. Dit toont aan dat we meerdere Google Ads accounts beheren met hogere budgetten en onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste functies van Google.SUCCESVOLLE CASES