DE ESENS DESIGN

SEA EN SEO CAMPAGNE

KOM SNEL HOGER IN GOOGLE


Je hebt een prachtig product of dienst en wil deze aan de man brengen. Hoe doe je dat? De wereld wordt steeds digitaler. Google is het meest gebruikte platform om producten en bedrijven te zoeken. Belangrijk dus om goed vindbaar te zijn.

SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google. SEO Specialist certificaat, Google Ads-search certificering, google ads-display certificering, google my business certificaat van google.

ONZE AANPAK

 • 1. Kennismaking

  Tijdens onze kennismaking leren we je bedrijf en de markt waar je in opereert kennen. Ben je bijvoorbeeld al een aardige speler, of juist een starter in een niche-markt met veel potentie?

   

  In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart. We bespreken je huidige positie in de markt, en waar je naartoe wilt. Wie zijn je concurrenten en waar wil je op gevonden worden, of juist niet?

 • 2. Analyse

  Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn.

   

  Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we je doelgroep; waarop zoeken ze om je product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken?

   

  Ook de online vindbaarheid van je concurrenten nemen we mee in onze analyse.

 • 3. Plan van aanpak

  Tijdens deze fase bepalen we de strategie waarmee we de campagne gaan starten. Waar gaan we uiteindelijk écht op inzetten om de doelen te bereiken?

   

  We bepalen de juiste zoekwoorden en biedstrategie, zodat jouw budget bij de start zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Het kan hier ook voorkomen dat we naast een zoekcampagne bijvoorbeeld ook een remarketingcampagne adviseren.

   

  Dit komt allemaal samen in een presentatie, zodat je op de hoogte bent van alle ins en outs van de campagne.

 • 4. Implementatie

  Aan de hand van de besproken strategie richten we de campagne in. We maken verschillende Google Ads advertenties aan die de unieke verkooppunten van jouw bedrijf promoten en de doelgroep aan zullen spreken.

   

  Zo staat de advertentie niet alleen bovenaan, maar wordt er ook op geklikt. We voegen daarnaast elementen aan de website toe, zodat we elke aanvraag goed kunnen meten.

 • 5. Optimaliseren

  Nu je website meer bezoekers heeft, is het tijd om hun gedrag te analyseren. Je wilt natuurlijk het beste resultaat voor het advertentiebudget dat je uitgeeft.

   

  Door middel van gebruikersdata meten we o.a. welke zoekwoorden het meeste resultaat opleveren. We zien bijvoorbeeld welke pagina het grootste doorklikpercentage heeft.

   

  Met deze data sturen we de campagne bij. Het komt dan aan op details; een kopregel van een advertentie of de locatie van een knop kan zomaar het verschil maken.

INTERESSE? KOM SPARREN!

Met mijn SEA campagne ben ik nu ook vindbaar in Duitsland!
Bob Avezaat (ATS-Trading)

KOM HOGER IN GOOGLE MET SEO

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

INVESTEER IN JOUW WEBSITE VOOR DE LANGE TERMIJN


SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, dat deze zonder advertentiekosten goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt jouw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten. 

 

WEBSITE OPTIMALISATIE
We optimaliseren je hele website en zorgen er continu voor dat deze aan de steeds veranderende eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij jouw website steeds verder perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

 

RELEVANTE CONTENT
Google vind het belangrijk dat een gebruiker, bij zijn zoekterm, de meest relevante website voorgesteld krijgt. Jouw website moet een antwoord geven op zijn of haar vraag. Daarom is de content (alle teksten en beelden) op jouw website enorm belangrijk. Hier adviseren we je in en met het maken ervan kunnen we je geheel ontzorgen.

WAAROM KIEZEN VOOR SEO?


 • Kom hoger in Google door het technisch verbeteren van je website

 

 • Wij ontzorgen je met betere content zoals teksten en beelden

 

 • Geen advertentiekosten

 

 • Een goede investering voor de lange termijn

 

 • Je website staat niet meteen bij de bovenste resultaten van Google

 

 • De campagne is niet conversiegericht

 

 • Je komt niet gegarandeerd bij de bovenste resultaten met je gewenste zoekwoord

 

DOE DE GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd of de website van jouw organisatie nog voldoet aan de richtlijnen van tegenwoordig?

 

Vraag de gratis website scan van Esens Design aan en je ontvangt van ons vrijblijvend persoonlijk advies.

RUIME KENNIS IN HUIS

ALS GOOGLE PARTNER

Onze SEO en SEA experts hebben ruime kennis in huis door meerdere jaren ervaring en behaalde certificaten uitgegeven door Google zelf.

 

Daarnaast mogen wij met trots zeggen dat wij Google partner zijn. Dit toont aan dat wij meerdere Google Ad accounts beheren met hogere budgetten. En onze mederwerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste functies van Google.SEO ÉN EEN SEA CAMPAGNE

Organisch vindbaar worden kost tijd, maar op den duur zal de website hoger komen en uiteindelijk goed vindbaar worden voor jouw publiek. Om deze reden is het bij een campagne waar direct resultaat gewenst is gebruikelijk om naast de SEO ook een SEA campagne te draaien. Deze campagnes zullen elkaar alleen maar versterken. Zo zorgen we ervoor dat je hoog in de zoekresultaten komt, én blijft.

SUCCESVOLLE CASES