Bovenaan in Google met Esens SEA/SEO

Je hebt een prachtig product of dienst en wil deze aan de man brengen. Hoe doe je dat? De wereld wordt steeds meer digitaal. Google is het meest gebruikte platform om producten en bedrijven te zoeken. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn.

Ben je op zoek naar een partner die jouw online aanwezigheid naar een NEXT LEVEL kan tillen? Ons SEA-SEO team is gespecialiseerd in het creëren van doelgerichte advertentiecampagnes en het optimaliseren met relevante zoekwoorden. We halen het uiterste uit jouw budget en zorgen ervoor dat jouw bedrijf door de juiste mensen online goed gevonden wordt.

Laat ons jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau brengen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jouw website in één dag op de eerste pagina van Google

Adverteren op google met onze SEA-campagne

Het is belangrijk om het juiste publiek aan te trekken. SEA is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden. Bij de start sta je meteen bovenaan.

De juiste zoekwoorden en strategie

Met SEA promoten we jouw website met betaalde trefwoorden binnen Google. Hiermee wordt een hogere positie gekocht. Het budget wordt per dag en zoekwoord bepaald. In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart en kiezen we een geschikte biedstrategie. Het bepalen van de juiste zoekwoorden is hierbij essentieel. Waar wil je op gevonden worden, of juist niet?

De juiste doelgroep

Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we je doelgroep; waarop zoeken ze om jouw product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken? Samen kiezen we de juiste zoekwoorden waarop we de advertenties tonen.

Zit je in een nichemarkt?

Heb je een uniek of specifiek product of dienst? Dan leent jouw bedrijf zich uitstekend voor SEA, omdat er dan gerichte zoekwoorden ingesteld kunnen worden en er weinig concurrentie is. Hierdoor kan je met een laag advertentiebudget toch een groot bereik behalen.

Kom hoger in Google met zoekmachineoptimalisatie

Investeer in jouw website voor de lange termijn

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, dat deze zonder advertentiekosten goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt jouw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten

Website optimalisatie

We optimaliseren je hele website en zorgen er continu voor dat deze aan de steeds veranderende eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij jouw website steeds verder perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

Relevante Content

Google vind het belangrijk dat een gebruiker, bij zijn zoekterm, de meest relevante website voorgesteld krijgt. Jouw website moet een antwoord geven op zijn of haar vraag. Daarom is de content (alle teksten en beelden) op jouw website enorm belangrijk. Hier adviseren we je in en met het maken ervan kunnen we je geheel ontzorgen.

Ruime kennis in huis als Google Partner

Onze SEO en SEA experts hebben ruime kennis in huis door meerdere jaren ervaring en behaalde certificaten, uitgegeven door Google zelf.

Daarnaast mogen wij met trots zeggen dat we Google partner zijn. Dit toont aan dat we meerdere Google Ads accounts beheren met hogere budgetten en onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste functies van Google.