Optimaal resultaat zonder onnodige kosten

ATS-Rijplaten is al jaren met veel succes actief als leverancier van kunststof en stalen rijplaten en stempelplaten in alle typen en uitvoeringen. Onze SEA-campagne voor ATS is een goed voorbeeld van hoe het adverteren in Google bijdraagt aan het succes van een onderneming. Met de website als belangrijkste verkoopmiddel, is online vindbaarheid een must.

Doordat we al een tijd samenwerken met ATS, hebben we veel data vergaard. Hierdoor kunnen de advertenties gericht worden geoptimaliseerd voor de doelgroep, en kunnen we het advertentiebudget gebruiken om op specifieke tijdstippen en locaties de advertenties bovenaan in Google te tonen. Hierdoor wordt het advertentiebudget zo optimaal mogelijk besteed en worden er geen onnodige kosten gemaakt.

Succes is daarnaast afhankelijk van het direct inspelen op ontwikkelingen van de markt. Wanneer de concurrentie bijvoorbeeld geen stalen rijplaten kan aanbieden, moet elke geïnteresseerde bij het zoeken bewust worden gemaakt van het feit dat ATS deze wel op voorraad heeft.

Wanneer er een nieuwe plaat op de markt komt, moet deze direct onder de aandacht worden gebracht. Niet alleen voor nieuwe, maar ook voor terugkerende klanten.

Na een succesvolle campagne in Nederland en Belgi├ź, was de tijd rijp om te onderzoeken of er ruimte is in andere markten. Hierdoor kwam een gedeelte van Duitsland onder de aandacht, waar na een uitgebreide inventarisatie aan het licht kwam dat hier veel interesse zou kunnen zijn in een specifieke rijplaat die ATS aanbiedt. En wat blijkt, ATS heeft inmiddels al een aantal goede aanvragen ontvangen van oosterburen. Dit had nooit mogelijk geweest zonder het gericht adverteren met onze SEA-campagne.

Met onze Google Ads campagne heeft ATS-rijplaten:

  • Meer dan 60 extra aanvragen per maand

  • Meer dan 800 extra bezoekers per maand

  • Een vertoningspercentage van 75% op positie 1

Esens Design heeft mij afgelopen jaren geholpen meer leads binnen te halen met een Google Ads campagne. Kortgeleden is er een campagne gestart in Duitsland en heeft mij al mooie orders opgeleverd.

- Bob Avezaat (ATS Rijplaten)