Word beter gevonden met SEA en SEO

Kom snel hoger in Google

Je hebt een prachtig product of dienst en wilt deze aan de man brengen. Hoe doe je dat? De wereld wordt steeds digitaler, Google is het meest gebruikte platform om producten en bedrijven te zoeken. Belangrijk dus om goed vindbaar te zijn. Wordt jij door jouw doelgroep snel gevonden in Google?

Jouw website in één dag op de eerste pagina van Google

Adverteren op Google met onze SEA-Campagne

Het is belangrijk om het juiste publiek aan te trekken. SEA is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden. Bij de start sta je meteen bovenaan. 

De juiste zoekwoorden en strategie

Met SEA promoten we jouw website met betaalde trefwoorden binnen Google. Hiermee wordt een hogere positie gekocht. Het budget wordt per dag en zoekwoord bepaald. In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart en kiezen we een geschikte biedstrategie. Het bepalen van de juiste zoekwoorden is hierbij essenstieel. Waar wil je op gevonden worden, of juist niet? 

De juiste doelgroep

Het snel binnenhalen van veel bezoekers klinkt ideaal, maar het wordt pas interessant als het ook potentiële klanten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen analyseren we je doelgroep; waarop zoeken ze om jouw product te vinden? Waar komen ze vandaan? Welk budget is er nodig om ze te bereiken? Samen kiezen we de juiste zoekwoorden waarop we de advertenties tonen. 

Zit je in een niche-markt?

Heb je een uniek of specifiek product of dienst? Dan leent jouw bedrijf zich uitstekend voor SEA, omdat er dan gerichte zoekwoorden ingesteld worden en er weinig concurrentie is. Hierdoor kan je met een laag advertentiebudget toch een groot bereik behalen.

Waarom kiezen voor SEA?

  • Vandaag nog bovenaan in Google

  • Online beter zichtbaar voor het juiste publiek

  • Je betaalt voor bezoekers die gericht op zoek zijn naar jouw product of dienst

  • Door het inzetten van advertenties wordt ook de zichtbaarheid van jouw merk verhoogd

  • De campagne wordt voortdurend bijgestuurd om de juiste bezoekers te trekken

Meten is weten

Nu je website meer bezoekers heeft is het tijd om hun gedrag te analyseren. Door middel van gebruikersdata meten wij bijvoorbeeld welke zoekwoorden het meeste resultaat opleveren. We zien via welke apparaten jouw website het meest wordt bezocht en welke pagina het grootste doorklikpercentage heeft. 

Met deze data sturen we de campagne bij en testen we bevindingen met een A/B test. Het komt dan aan op details; een kopregel van een advertentie of de locatie van een bestelknop op de website kan zomaar het verschil maken. Op deze manier krijg je het beste resultaat voor het advertentiebudget dat je uitgeeft. 

Ook jouw concurrenten verliezen we niet uit het oog, op elke actie zullen wij reageren. Zo zorgen we ervoor dat je bovenaan blijft én de juiste mensen op jouw website blijven komen.

Display-advertenties & Gmail

Naast het hoger komen in Google zijn er binnen de SEA campagne meer mogelijkheden om jouw website te promoten. Dit doen wij in het Google Display Netwerk. 

Zo zetten wij onder andere een display campagne in, wat kort gezegd inhoudt dat jouw website met banners gepromoot wordt op populaire websites op het internet. Het voordeel hiervan is dat je door een slim algoritme van Google, alleen wordt getoond aan jouw doelgroep. Ook hier betaal je per klik, zodat je zeker weet dat alleen geïnteresseerde mensen op jouw website terecht komen. 

Natuurlijk klikt niet iedereen op een banner, maar hij wordt wel gezien. Dit creëert awareness, wat inhoud dat jouw naamsbekendheid zal groeien. Een leuke bijkomstigheid waar je niet voor betaald.

Remarketing

Bezoekers verlaten een website in veel gevallen net zo snel als dat ze er terecht gekomen zijn. Er is immers veel aanbod, en zijn gewend geraakt om verschillende aanbieders te vergelijken of weer verder te zoeken. Met remarketing bieden we jouw product of dienst aan bij personen die eerder intresse hebben getoond, maar geen aanvraag of bestelling hebben gedaan. Dit eerder bekeken product zal getoond worden op verschillende websites. Deze personen zullen het product herkennen, wat de kans vergroot dat ze alsnog de bestelling doen.

Kom hoger in google met zoekmachineoptimalisatie

Investeer in jouw website voor de lange termijn

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, dat deze zonder advertentiekosten goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt jouw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten. 

Website optimalisatie

We optimaliseren je hele website en zorgen er continu voor dat deze aan de steeds veranderende eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij jouw website steeds verder perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

Relevante content

Google vind het belangrijk dat een gebruiker, bij zijn zoekterm, de meest relevante website voorgesteld krijgt. Jouw website moet een antwoord geven op zijn of haar vraag. Daarom is de content (alle teksten en beelden) op jouw website enorm belangrijk. Hier adviseren we je in en met het maken ervan kunnen we je mee ontlasten. 

Waarom kiezen voor SEO?

  • Kom hoger in Google door het technisch verbeteren van je website

  • Wij ontzorgen je met betere content zoals teksten en beelden

  • Geen advertentiekosten

  • Een goede investering voor de lange termijn

SEO én een SEA campagne

Organisch vindbaar worden kost tijd, maar op den duur zal de website hoger komen en uiteindelijk goed vindbaar worden voor jouw publiek. Om deze reden is het bij een campagne waar direct resultaat gewenst is gebruikelijk om naast de SEO ook een SEA campagne te draaien. Deze campagnes zullen elkaar alleen maar versterken. Zo zorgen we ervoor dat je hoog in de zoekresultaten komt, én blijft.

Waar wij sterk in zijn

Visuele identiteit
Visuele identiteit
Communicatie
Communicatie
Website / Webshop
Website / Webshop
SEA / SEO
SEA / SEO
Campagnes
Campagnes
Content Creatie
Content Creatie
Web Applicaties
Web Applicaties
Productie
Productie
Branding
Branding
Social Media
Social Media
Premiums
Premiums
Visuele identiteit
Visuele identiteit
Communicatie
Communicatie
Website / Webshop
Website / Webshop
SEA / SEO
SEA / SEO
Campagnes
Campagnes
Content Creatie
Content Creatie
Web Applicaties
Web Applicaties
Productie
Productie
Branding
Branding
Social Media
Social Media
Premiums
Premiums