Op maat gemaakte premium geschenken

Ontdek onze op maat gemaakte premium geschenken, perfect voor elke gelegenheid. Personaliseer jouw eigen Gin of Limoncello en maak indruk met een uniek relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf en stijl.

Unieke Gins en Limoncello's, Het perfecte relatiegeschenk

Verras je relaties met een uniek geschenk dat perfect past bij jouw bedrijf. Onze exclusieve Gins en Limoncello's, met zorg gedestilleerd door Distilleerderij Onder de Boompjes, beloven een authentieke en onvergetelijke smaakervaring. Personaliseer de fles met jouw eigen etiket, volledig in lijn met jouw bedrijfsidentiteit en huisstijl.

Maatwerk etiketten voor een unieke uitstraling

We creƫren etiketten die naadloos aansluiten op jouw huisstijl, zowel voor onze private label gins en limoncello's, als voor andere dranken zoals wijn. Met verschillende formaten, stansen en druktechnieken zoals fullcolor, laminaat, foliedruk en spot-uv, zorgen we ervoor dat jouw custom-made etiket eruit springt en indruk maakt.

Compleet verzorgde geschenken

Maak het plaatje compleet met een prachtige geschenkdoos of een 'perfect-serve' kaartje, allemaal in een stijl die past bij jouw merk. De geschenkdoos kan onder andere glazen, tonic, bitters of kruiden bevatten, zodat jouw relatie aan de hand van het kaartje de perfecte mix kan samenstellen. Wij zorgen niet alleen voor de complete productie, maar kunnen ook assisteren bij de levering, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op een onberispelijke bezorging.