Makelaarswebsite
met CRM koppeling

JOUW AANBOD ALTIJD ACTUEEL

EEN MAKELAARSWEBSITE IN JOUW HUISSTIJL

De overgrote meerderheid van de mensen zoeken hun toekomstige woning online. Als makelaar is een goede eigen website dan ook noodzakelijk. In tegenstelling tot de standaard makelaarswebsites die door CRM-aanbieders worden verstrekt, garanderen wij niet alleen snellere support, maar ook een aanzienlijke flexibiliteit en aanpasbaarheid.

 

Wij creëren unieke makelaarswebsites, op basis van een van onze templates, of een design op maat, geheel in jouw prachtige huisstijl. We zorgen ervoor dat jouw aanbod altijd fris en aantrekkelijk wordt gepresenteerd, zonder dat je het op meerdere plekken hoeft bij te werken.

 

Onze makelaarswebsites werken dankzij onze geavanceerde API-koppelingen naadloos samen met bekende CRM-systemen zoals Realworks en Pararius. Dat betekent minder gedoe voor jou door een soepele, geautomatiseerde workflow. Geef jouw klanten een vlekkeloze en professionele ervaring met een eigen makelaar website die niet alleen functioneel is, maar ook opvalt in de digitale vastgoedwereld.

Het logo van vastgoed connect, Pararius en Realworks.

DE VOORDELEN VAN EEN CRM-KOPPELING

MINDER WERK. MEER PROFIJT.

Het belangrijkste van een makelaarswebsite is natuurlijk het woningaanbod. Wij koppelen jouw Realworks of Pararius CRM naadloos met jouw makelaarswebsite.

 

  • Jouw aanbod altijd actueel op je eigen website
  • Je hoeft jouw aanbod maar vanaf één locatie te beheren (Je CRM systeem)
  • Minder fouten door automatisering
  • Meer kansen voor het genereren van leads
  • Minder repetitieve of handmatige handelingen
De pagebuilder van het Statamic CMS

TRANSFORMEER JE ONLINE AANWEZIGHEID

MEER INTERACTIE MET ONZE MAKELAARSWEBSITE

Met geavanceerde tools en koppelingen bieden we meer dan alleen een statische presentatie van je aanbod. Onze makelaarswebsites zijn ontworpen met conversie in gedachten. Profiteer van functies zoals een live chat, nieuwsbriefintegratie, social media-koppelingen en eenvoudig in te vullen formulieren. Hiermee creëer je een interactieve ervaring die potentiële kopers direct betrekt.

 

En de voordelen stoppen niet bij interactie. Verhoog je positie in Google met geoptimaliseerde pagina's, en bied een moderne en responsieve gebruikerservaring die zich aanpast aan diverse apparaten. Met ons gebruiksvriendelijk Statamic CMS systeem is ook het beheren van blogs en het wijzigen van content pagina's een fluitje van een cent.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ ESENS DESIGN

JOUW PARTNER VOOR MAKELAARSWEBSITES

Hopelijk hebben we je enthousiast gemaakt voor een makelaarswebsite met een API-koppeling. Of je nu snel live moet met een van onze templates, of de tijd wilt nemen voor een geheel unieke website, wij staan klaar om met je samen te werken. Laat ons je een online boost geven en neem vandaag nog contact met ons op.

Kantoor van Esens Design in Rotterdam

ANDERE DISCIPLINES DIE WIJ BEHEERSEN NAAST MAKELAARSWEBSITES