Frisse restyling en
geheel nieuw systeem

Voor Juistwonen

>>Website
>>API Koppeling
>>Automatisering

Dankzij de nieuwe website met een Pararius API koppeling voor hun huizen aanbod heeft Juistwonen meer controle en minder handmatig werk.

Juistwonen's transformatie naar efficiëntie

Juistwonen was niet geheel content met hun oude website. Aanpassingen, verzorgd door de vorige partij met hun beperkende makelaarstemplate, verliepen traag, en het uiterlijk van het woningaanbod was niet meer eigentijds. Daarnaast was het handmatig ontvangen en organiseren van allerlei documenten niet geheel optimaal. Een uitgelezen kans om bedrijfsprocessen te automatiseren dus.

De slimme formulieren van Juistwonen zorgen voor een stuk minder handelingen bij het screenen van eventuele huurders. Alle benodigde documenten worden via de website aangeleverd en ontvangen door Juistwonen in één PDF bestand. Waarvan ze er gemiddeld 20 per maand van ontvangen. Daarnaast heeft de woningaanbod pagina tot wel 300 unieke bezoekers per maand.

Eenvoudig beheer en snelle updates

Met veel enthousiasme hebben we aan de geheel nieuwe website voor Juistwonen gewerkt. Ons team heeft deze opgebouwd in een gloednieuw CMS-systeem. Waardoor content aanpassen een fluitje van een cent is geworden. Daarnaast wordt het actuele woningaanbod nu in een oogwenk weergegeven, omdat de site een naadloze koppeling heeft met hun woningbeheersysteem. Met slimme formulieren bieden we potentiële huurders de mogelijkheid om veilig al hun benodigde documenten aan te leveren, waardoor het gedoe van talloze e-mails, handmatige organisatie en het veilig bewaren van documenten tot het verleden behoort. Alle benodigde informatie komt nu netjes samen in één PDF-bestand.

Snellere pagina's en een overzichtelijk woningaanbod

Het woningaanbod van Juistwonen wordt nu op een mooie en overzichtelijke manier weergegeven. Bovendien laden de pagina's aanzienlijk sneller, omdat de server ze al up-to-date houdt zodra er wijzigingen plaatsvinden in hun makelaarssysteem Pararius. Dit is een verbetering ten opzichte van de oude site, die de informatie elke keer opnieuw moest ophalen wanneer de pagina werd bezocht.

Meer Succesverhalen

Schmidt zeevis

Schmidt zeevis

Met trots mogen we zeggen dat we het account van Schmidt Zeevis hebben overgenomen.

Productie
Opmaak
Fotografie
BAM Hyperloop

BAM Hyperloop

Bij iets futuristisch en innovatiefs zoals de Hyperloop hoort natuurlijk ook een zeer stijlvolle brochure om het plan aan de man te brengen.

Grafisch ontwerp
Opmaak
Productie
Huis in het Veld

Huis in het Veld

Met trots hebben we voor BEMOG een krachtige huisstijl gecreërd die stoere moderniteit en historische charme combineert voor het 'Huis in het Veld' project.

Communicatiemiddelen
Website
Willems

Willems

Hoewel een nieuwe huisstijl niet specifiek gevraagd was hebben we dit wel meteen meegenomen in onze voorstellen. Dit viel goed en is daarna dus verder uitgewerkt tot een compleet nieuwe huisstijl en website.

Visuele identiteit
Website
Fotografie