Terug naar de actiepagina
Website laten maken Rotterdam

Websites ontwerpen en ontwikkelen

Een van onze expertises is het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van websites. Voor de volledige ontzorging nemen wij als full-service bureau het gehele traject uit handen, van het eerste ontwerp tot aan de hosting.

Wij maken websites van klein tot groot. Van een digitaal visitekaartje tot aan een uitgebreide website met een hoofd en submenu en functies zoals een fotoboek, nieuws/blog pagina's en een contact/reserveerformulier.

 

Het proces verdelen wij in grofweg 5 onderdelen:

  • Design op maat ontwerpen
  • Realisatie van de website
  • Plaatsen van content
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Website beheren

Design

Op maat ontworpen

Bij het ontwikkelen van een website ontwerpen wij eerst een design op maat. Dit zorgt ervoor dat elke website uniek wordt en de uitstraling en kernwaarden presenteert van de bijbehorende organisatie. Dit is belangrijk, omdat een dertien in een dozijn website natuurlijk niet opvalt tussen de online concurrentie. Hierdoor maken wij geen gebruik van standaard (wordpress) templates.

Het ontwerp kan tijdens deze fase naar wens gefinetuned worden, waarna we beginnen met het bouwen van de website.

Realisatie

Gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst

Na de ontwerpfase gaan de developers met het design aan de slag om deze om te zetten naar een interactieve website. Uiteraard met een goed framework en op basis van de nieuwste technieken, zodat deze klaar is voor de toekomst.

Tegenwoordig komen er meer en meer verschillende schermformaten in omloop. Zoals je mag verwachten bieden al onze websites dezelfde gebruiksvriendelijke ervaring op ieder scherm, van telefoon tot aan een 27" desktop pc scherm. Hierdoor zal geen enkele gebruiker de website om technische redenen verlaten.

Fotografie camera

Content

Productie en laten plaatsen

Wij zorgen ervoor dat de content (teksten, afbeeldingen e.d.) wordt geplaatst en foto's waar nodig worden bewerkt om de best mogelijke kwaliteit en paginasnelheid te verzekeren. We denken mee met de strategische plaatsing van de content, zodat de bezoekers de gewenste informatie zo gemakkelijk mogelijk kunnen vinden.

Nog geen content? Wij kunnen meehelpen met de productie door het schrijven van teksten en schieten van foto's.

Zoekmachineoptimalisatie

Hoger komen in zoekmachines en het trekken van de juiste bezoekers

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat een website zo wordt geoptimaliseerd dat deze goed vindbaar is in Google. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat websites een betere 'Google ranking' krijgen en hierdoor hoger in de zoekresultaten terecht komen.

Door in te zetten op betaalde trefwoorden binnen Google Ads kunnen we een website ook promoten in Google. Hiermee zal een hogere positie gekocht worden. Dit is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden.

 

Gebruikers website zoekmachineoptimalisatie

Website beheren

Gemakkelijk zelf of laten verzorgen

Een website maken is één, maar hier komt ook het beheren van de content (teksten, afbeeldingen e.d.) bij. Het up-to-date houden van content is belangrijk om enerzijds je doelgroep te blijven informeren, maar ook om hoger te komen in zoekmachines. Zoekmachines hechten namelijk veel waarde aan een originele website die up-to-date is.

We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS). Hierdoor hoef je niet technisch te zijn om de content van jouw website zelf aan te kunnen passen. Lukt het toch niet helemaal? Dan kun je voor technische support terecht bij onze helpdesk.

Als ondernemer is tijdgebrek echter een veel voorkomend probleem en schiet het beheren van de website er vaak bij in. In dit geval kunnen wij je hier ook mee ontzorgen. Tegen ons uurtarief of in abonnementsvorm zullen we naar wens de content (blijven) aanpassen.

Evolution CMS logo

Enthousiast geworden?