Terug naar de actiepagina
Haal meer omzet uit je website

Weet jouw doelgroep de weg naar jouw website goed te vinden? Heb je ooit nagedacht over zoekmachinemarketing, of haal je er nog niet alles uit wat erin zit? Profiteer nu van ons exclusieve aanbod en start in februari onze SEA-SEO campagne zonder opstartkosten en met gratis € 500,- advertentiebudget.

SEA
SEO

JOUW WEBSITE BINNEN EEN DAG OP PAGINA 1 VAN GOOGLE.


Als organisatie is het belangrijk om het juiste publiek aan te trekken. Met SEA promoten we jouw website door in te zetten op betaalde trefwoorden binnen Google. Hiermee wordt een hogere positie gekocht. Het budget wordt per dag en zoekwoord bepaald.

SEA is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten jou te laten vinden. Bij de start sta je meteen bovenaan. In overleg brengen we specifiek meetbare doelen in kaart en kiezen we een geschikte biedstrategie.

Maandelijks nemen we de campagne door en optimaliseren we deze, om het juiste publiek te (blijven) trekken en concurrenten voor te blijven.

INVESTEER VOOR DE LANGE TERMIJN IN JOUW WEBSITE.


SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Hierbij wordt een website zo geoptimaliseerd, dat deze goed vindbaar wordt in Google. Met onze SEO aanpak krijgt jouw website een betere ‘Google ranking’ en komt daardoor hoger in de zoekresultaten.

We optimaliseren je hele website en zorgen er elke maand weer voor dat deze aan de eisen van Google blijft voldoen. Maandelijks analyseren we scans uit de SEO-tool, het gedrag van bezoekers en posities van keywords ten opzichte van concurrerende websites. Zodoende kunnen wij jouw website blijven perfectioneren. Op termijn zal de website hierdoor bij de bovenste zoekresultaten van Google komen, en blijven.

PROFITEER VAN ONZE AANBIEDING


Alleen in februari ontvang je gratis een Google Ads-budget van € 500,-.

PROFITEER VAN ONZE AANBIEDING


Alleen in februari géén opstartkosten voor onze SEO-campagne t.w.v. € 495,-