Gebruiksvriendelijk en
converterende website

Voor Dierenkliniek Breda

>>Website
>>SEA

Een gebruiksvriendelijke website die de kosten van Google Ads heeft gehalveerd en de conversies heeft doen stijgen

Een volgende stap voor Dierenkliniek Breda

Dierenkliniek Breda stond voor een uitdaging: hun website leverde nauwelijks conversies op, ondanks aanzienlijke investeringen in een Google Ads campagne. We constateerde daarnaast dat de bestaande WordPress-website niet alleen onpersoonlijk was, maar qua uitstraling ook verouderd, wat niet overeenkwam met de moderne uitstraling van de kliniek. Wij waren ervan overtuigd dat er nog veel meer potentieel benut kon worden.

Ontwikkeling website Dierenkliniek Breda homepage
Website ontwikkeling Dierenkliniek Breda contactpagina

Makkelijk informatie vinden en afspraken maken

Ons team is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van gloednieuwe website. Hierbij was het belangrijk dat de bezoekers van de website gemakkelijk de benodigde informatie konden vinden en het maken van een afspraak een stuk eenvoudiger zou zijn. Hoewel een afspraak bij de dierenarts niet altijd een plezierige aangelegenheid is, was het benadrukken van de gastvrije en huiselijke atmosfeer van de kliniek op de website ook een essentieel verbeterpunt. Door het terug laten komen van beeld van het enthousiaste team in combinatie met de patiëntjes, zouden al grote stappen gemaakt kunnen worden op dit gebied.

Ondanks een aanzienlijke budgetverlaging voor Google Ads, zijn we er met de nieuwe website van Dierenkliniek Breda in geslaagd meer baasjes in de omgeving van Breda aan te spreken. Het conversiepercentage van de Google-campagne is gestegen naar 15%, terwijl ruim 10% van alle bezoekers na hun landingspagina doorklikt naar de pagina ‘afspraak maken’.

Geruststellend en converterend

De nieuwe website fungeert nu als een essentiële informatiebron voor bezorgde huisdierouders, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie en gerustgesteld kunnen worden. Onze expertise heeft Dierenkliniek Breda geholpen om hun online aanwezigheid te transformeren en hun doelgroep beter te bedienen. En niet geheel onbelangrijk, de kosten voor Google Ads zijn bijna gehalveerd, terwijl het aantal conversies juist flink omhoog is gegaan.

Google Ads campagne Dierenkliniek Breda

Meer Succesverhalen

Willems

Willems

Hoewel een nieuwe huisstijl niet specifiek gevraagd was hebben we dit wel meteen meegenomen in onze voorstellen. Dit viel goed en is daarna dus verder uitgewerkt tot een compleet nieuwe huisstijl en website.

Visuele identiteit
Website
Fotografie
4CleverDental

4CleverDental

Een op maat gemaakte webshop voor 4CleverDental, gespecialiseerd in luxe, innovatieve instrumenten voor dentale professionals.

Webshop
Website
Juistwonen

Juistwonen

Dankzij de nieuwe website met makelaarskoppeling heeft Juistwonen meer controle en minder handmatig werk.

Website
API Koppeling
Automatisering
BAM Hyperloop

BAM Hyperloop

Bij iets futuristisch en innovatiefs zoals de Hyperloop hoort natuurlijk ook een zeer stijlvolle brochure om het plan aan de man te brengen.

Grafisch ontwerp
Opmaak
Productie