Terug naar de actiepagina

Websiteoptimalisatie

Benieuwd of de website van jouw organisatie nog voldoet aan de richtlijnen van tegenwoordig? Vraag de gratis website scan van Esens Design aan en je ontvangt van ons vrijblijvend persoonlijk advies.

Hierbij analyseren wij de website o.a. op gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, beveiliging, snelheid, relevantie en of deze voldoet aan de AVG-wetgeving.

 

Website optimaliseren voor Google

Door in te zetten op Search Engine Optimization (SEO) zorgen we ervoor dat jouw website zo geoptimaliseerd wordt zodat deze hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt. Google heeft namelijk een aantal punten waarop zij een website kritisch beoordelen, waar rekening mee gehouden moet worden bij het bouwen of het optimaliseren van een website. Meer over zoekmachineoptimalisatie

Een professioneel ontwerp

Een goede actuele uitstraling zorgt ervoor dat jouw website betrouwbaar oogt en bezoekers langer op uw website blijven. Jouw website is meestal de eerste indruk die een potentiële klant krijgt. Het is belangrijk dat alle content op de website actueel is en goed bijgehouden wordt. Oude foto’s, nieuwsberichten en verlopen agenda-items geven geen goede indruk bij een websitebezoek.

Vraag een vrijblijvende website scan aan
* verplicht

Een greep uit ons werk

Website Imtrans
Website ATS Trading door Esens Design
Flowerhouse website
Website Finco Fuel door Esens Design
Website Lap Landscape & Urban Design op een beeldscherm