Terug naar de actiepagina

Website laten maken in Rotterdam?

Is het tijd om een nieuwe website voor jouw organisatie te laten bouwen? Met meer dan 100 unieke websites in ons portfolio hebben we alle expertise in huis om jouw website te ontwikkelen. Al een website, maar toe aan een opfrisbeurt? Hier hebben wij ook ervaring mee.


Wij maken websites van klein tot groot. Van een digitaal visitekaartje tot aan een uitgebreide website met een hoofd en submenu en functies zoals een fotoboek, nieuws/blog pagina's en een contact/reserveerformulier.

 

Waar ben jij naar op zoek? Onze kracht ligt in het vertalen van je wensen tot de essentie.

Website laten maken Rotterdam

Onze speerpunten

Design op maat ontworpen


Bij het ontwikkelen van een website, ontwerpen wij een professioneel design op maat. Hierdoor is jouw nieuwe website uniek, met de uitstraling van jouw organisatie. Wij maken geen gebruik van standaard (Wordpress) templates!

websites door esens design

Jouw website goed zichtbaar op elk scherm (responsive design)


Tegenwoordig is een responsive website voor iedere organisatie onmisbaar. Responsive houdt in dat een website op elk scherm dezelfde ervaring biedt. Zo zal de website zowel op een groot scherm als op een tablet of telefoon even gebruiksvriendelijk zijn, zodat gebruikers langer op de website blijven.

Anno 2022 zijn er nog steeds websites die niet goed werken op elk device. Dit terwijl bezoekers steeds meer gebruik maken van verschillende schermgroottes. Des te belangrijker hier volledige aandacht aan te schenken.

Website Nolet Distillery
Website bmx fietsclub

Hoger in Google komen met zoekmachine optimalisatie (SEO)


Wees concurrenten een stap voor en zet in op zoekmachineoptimalisatie. Search Engine Optimization (SEO) houdt in dat een website zo wordt geoptimaliseerd, dat deze goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat websites een betere ranking krijgen en hierdoor hoger in de zoekresultaten terecht komen. 

 

SEO sessies
Website cms

Gebruiksvriendelijk jouw website beheren


Een website maken is één, maar hier komt ook het beheren van de content (teksten, afbeeldingen e.d.) bij. Hiervoor gebruiken wij een bijzonder gebruiksvriendelijk Contentmanagementsysteem (CMS). Hierdoor hoef je niet technisch te zijn om de content van jouw website zelf aan te kunnen passen. Lukt het toch niet helemaal? Dan kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

Als ondernemer heb je misschien niet altijd de tijd om de content van jouw website te beheren. Uiteraard kunnen wij je hier ook mee ontzorgen. Tegen ons uurtarief of in abonnementsvorm zullen we naar wens de content (blijven) aanpassen.

Enthousiast

geworden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Al een website?

Benieuwd op welke vlakken de website van jouw organisatie geoptimaliseerd kan worden?