Terug naar de actiepagina

SOCIALE BETROKKENHEID

Als organisatie vinden wij het belangrijk om goede initiatieven te steunen. Zo hebben wij als sponsor van de Ronde Tafel Schiedam (RT46) onze bijdrage geleverd aan de organisatie van de Drive in Bios Schiedam. Wij hebben het logo, de gehele uitstraling en de website gerealiseerd. De opbrengst gaat jaarlijks volledig naar een goed doel, wat in 2019 Stichting hulphond een leuk bedrag heeft opgeleverd.

Sponsor Drive-In bios schiedam
Schie logo

SPONSORING

Als sponsor van diverse organisaties laten wij onze creativiteit en meerwaarde blijken. Zo hebben wij onder andere voor Schie het logo, de huisstijl en het reclamewerk ontwikkeld. Daarnaast ondersteunen wij ook Natuurcentrum de Boshoek, Stichting Zijn en de Ronde Tafel Schiedam.

Sponsor logo's

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij bieden zowel MBO als HBO studenten de ruimte om zich bij ons te ontwikkelen tot een volwaardig grafisch vormgever of web designer/developer. We bieden studenten een goede werkplek die aansluit bij de opleiding én de praktijk.

Door met ons samen te werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten kun je als student de benodigde werkprocessen behalen en tegelijkertijd ervaring opdoen in een draaiende organisatie. Uit ervaringen van onze stagiaires blijkt dat zij bij ons de juiste bagage opdoen voor de rest van hun toekomst.

Erkend leerbedrijf SBB