Terug naar de actiepagina

Een logo laten ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen is niet zomaar een investering. Bedrijfslogo’s zijn een weerspiegeling van de ambitie van je bedrijf en geven een indruk bij het eerste contact. Dit eerste contact moet de aandacht trekken en aansluiten op de doelgroep van jouw bedrijf. Je professionele logo moet er dus uitspringen om herinnerd te worden.

 

Of je nou een modern of klassiek logo wilt laten ontwerpen, we hebben de ervaring, kennis en creativiteit in huis om ervoor te zorgen dat jouw logo een perfecte eerste indruk achterlaat op je doelgroep.

Logo laten ontwerpen Logo laten ontwerpen
Flowerhouse amsterdam logo Flowerhouse amsterdam logo
Weezenlanden-noord logo Weezenlanden-noord logo
Coloured finches logo Coloured finches logo

En je huisstijl dan?

Je hebt een logo laten ontwerpen, hoe nu verder? Van je huisstijl is het logo je vertrekpunt. De kleuren en vormen die in je logo worden gebruikt komen dus terug in je huisstijl. Mocht je al een mooie huisstijl hebben, dan houden we hier natuurlijk rekening mee. Heb je nog geen huisstijl? Dan kunnen we ook een passende huisstijl voor je bedrijf ontwerpen.

Restyling

Ook is het mogelijk je logo en/of huisstijl een restyling te geven. In dat geval houden we rekening met je huidige design en geven we deze een opfrisbeurt. Heb je een beeldmerk wat je graag wilt houden maar is bijvoorbeeld je woordmerk niet meer van deze tijd? Wij ontzorgen je graag.

Schiedam centrum logo Schiedam centrum logo
Britewater logo Britewater logo

Toe aan een nieuwe logo

of huisstijl?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Restaurant courzand logo
Ardea shipping logo
Crevor events logo
Dura Vermeer 4 Fit logo
Daniƫls openhaarden logo
Dansh logo
Gruko logo
Bureau kooij logo
Verbist en Verbist logo
Shop Schiedam logo
Stichting Zijn logo