Terug naar de actiepagina
Private label relatiegeschenken Private label relatiegeschenken

PRIVATE LABEL
GIN & LIMONCELLO

JE EIGEN GINS OF LIMONCELLO

PERFECT ALS RELATIEGESCHENK

Verras jouw relaties met een origineel geschenk passend bij jouw bedrijf. Onze hoogwaardige Gin en Limoncello, gedestilleerd door Distilleerderij Onder de Boompjes, staan garant voor een authentieke en perfecte smaak. Voor de fles ontwerpen wij jouw eigen etiket die past bij jouw onderneming en huisstijl.

Qua etiket zijn er talloze mogelijken in vorm, bedrukking en veredeling om jouw unieke geschenk nog opvallender te maken.

WIJ VERZORGEN O.A.


  • Hoogwaardige Gin & Limoncello

  • Custom etiket

  • Geschenkdozen

  • Glazen, Tonic en garnituur

  • Perfect Serve kaart

  • Inpakken en bezorgen

CUSTOM GINS & LIMONCELLO'S


3 verschillende flessen limoncello met door Esens gemaakte etiketten gebruik makend van oa. foliedruk en spot-uv 3 verschillende flessen limoncello met door Esens gemaakte etiketten gebruik makend van oa. foliedruk en spot-uv

HET PLAATJE

COMPLEET

Je kunt je relatie natuurlijk een mooie fles geven, maar we kunnen ook het plaatje compleet maken met een mooie geschenkdoos of een 'perfect-serve' kaartje in passende stijl. De geschenkdoos kan o.a. wat glazen, tonic, bitters of kruiden bevatten waarmee jouw relatie aan de hand van de uitleg op het kaartje de perfecte mix in elkaar kan zetten.

Naast het verzorgen van de complete productie kunnen we ook bijstaan bij het leveren. Op die manier kun je er met een vertrouwd gevoel vanuit gaan dat alles heel en volgens plan bezorgd wordt.